Autorijbewijs halen?
Stap bij ons in!

Er is bijna geen grotere ‘boost’ voor je zelfvertrouwen dan je autorijbewijs halen. Uiteraard leer je veel en is het hard werken, maar we willen vooral dat je leuk lest. Kies uit bijna 40 instructeurs, rijdend in diverse merken. Neem hier vast een kijkje en maak een keuze. Heb je geen specifieke voorkeur? Dan zorgen wij voor de ideale match. Dat begrijpen wij als geen ander! Mooier kun je niet van start.

  • Gecertificeerde en gemotiveerde rij-instructeurs

  • Examengarantie en snelle herexamens

  • Hoog slagingspercentage

  • Lessen eenvoudig online bijhouden in PlanGo.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Tegenwoordig is het mogelijk om al vanaf 16 jaar theorie-examen te doen en vanaf 16,5 jaar te starten met autorijlessen voor Rijbewijs B. Vanaf je 17e mag je afrijden. Het is zeker prettig het theoriecertificaat vroeg te behalen, want deze is 1,5 jaar geldig. Groot voordeel met het behalen van je rijbewijs op je 17e is dat je rijervaring opdoet onder begeleiding, zodat je met je 18e verjaardag zelfstandig en veilig aan het verkeer kunt deelnemen met een dosis rijervaring. En daar gaat het natuurlijk om!

Maken jullie gebruik van een leskaart?

Onze huidige ‘leskaart’ heet PlanGo. Met een app is vanaf elk scherm exact te zien wanneer de volgende lessen gepland zijn, wat je leshistorie is, wat je vorderingen zijn en tal van andere handige zaken. Het systeem houdt de lestegoeden bij en mailt een factuur die met iDeal kan worden betaald. Zo besteden we alle tijd aan het lessen en heeft iedereen 24/7 goed zicht.

Is er een rijbewijsgaranatie?

Met zekerheid je rijbewijs halen? Dan is ons rijbewijsgarantiepakket een uitkomst. Voor een vast bedrag weet je dan zo goed als zeker dat je je rijbewijs haalt. Zo stuur jij bij garantiepakket P40 in hooguit 40 rijlessen van 60 minuten en maximaal 4 praktijkexamens naar je rijbewijs. We rekenen hiervoor de vaste P40-prijs van slechts € 2.199,-. Vraag naar de mogelijkheden.

LET OP!

Heb jij je theorie nog niet gehaald? Zorg dan dat jij zo snel mogelijk een examendatum reserveert bij het CBR! Door wijzigingen in de mogelijkheden van het cbr kunnen rijscholen geen capaciteit meer inkopen voor leerlingen.  De leerlingen moeten hun theorie-examen vanaf heden dus zelf reserveren. Regel dit zo snel mogelijk, om vertraging te voorkomen. Klik hier voor een uitleg hoe je dat doet.

Inschrijven

Wil jij starten met lessen bij Hufman?

Rijbewijs B

Prijzen

A

Lespakket A
  • 18 lessen van 60 min.
  • CBR praktijkexamen
€ 1.249
Automaat: € 1.349

B

Lespakket B
  • 30 lessen van 60 min.
  • CBR praktijkexamen
€ 1.749
Automaat: € 1.849

GARANTIE

Rijbewijsgarantie
  • Max. 40 lessen van 60 min.
  • Max 4x CBR praktijkexamen
€ 2.299
Automaat: € 2.399

Inschrijven

Samen op weg naar jouw rijbewijs

Beoordeeld met een 9,8

819 leerlingen raden Hufman aan

In 1 keer geslaagd voor mijn motor examen

en maar 10 lessen nodig gehad! Bedankt voor de goede lessen André.

Micha Sante
Heb met veel plezier de vele leerzame lessen gevolgd.

Ik kreeg alle aandacht die ik nodig had om vertrouwd mijn praktijkexamen in te gaan. Erg genoten en een fantastische tijd gehad!

Björn van Vugt
Ik ben in één keer geslaagd!

Niels is professioneel en wist mij in korte tijd super veel te leren. Kwaliteit, focus en zeker ook plezier staan voorop. Thanks Hufman! Thanks Niels!

Jason DeGraw
Enorm gezellige rijschool met goede sfeer

Maar bovenal veel aandacht voor de leerling en goede uitleg. Ik ben overgestapt van de ene rijschool naar Hufman. Spijt dat ik dit niet eerder deed! Ik krijg het motorrijden met hun geduld en goede uitleg veel beter onder de knie. Na 2 lessen heb ik mijn AVB in the pocket. Wat me na 30 uur lessen bij de vorige rijschool niet lukte. ??

Yvon Boonstra
Hele leuke en goede Rijschool!

Hele leuke en goede Rijschool! Goed voorbereid op het motor examen avb & avd en allebei geslaagd in 1 keer.

Thomas Buitink
Een top rijschool

Een top rijschool , eerlijk en betrouwbaar , kwaliteit en prijs zijn goed. Communicatie perfect.

Monique Marx
Heel examen gericht!

De eerste keer was ik gezakt en dankzij deze cursus van Hufman ben ik bij de 2e keer geslaagd deze cursus was heel fijn en duidelijk uitgelegd. Heel examen gericht !

Josephine Libbenga
Wat bij een andere rijschool niet lukte is bij Hufman wel gelukt.

Andre heel erg bedankt voor de fijne lessen en de goede voorbereiding om het examen dit keer wel te halen. Ik zou iedereen hufman aanraden!

Kiki Simmelink
Stuur een mailtje
Bel ons op
Bekijk onze video's