Autorijbewijs halen?
Stap bij ons in!

Er is bijna geen grotere ‘boost’ voor je zelfvertrouwen dan je autorijbewijs halen. Uiteraard leer je veel en is het hard werken, maar we willen vooral dat je leuk lest. Kies uit bijna 40 instructeurs, rijdend in diverse merken. Neem hier vast een kijkje en maak een keuze. Heb je geen specifieke voorkeur? Dan zorgen wij voor de ideale match. Dat begrijpen wij als geen ander! Mooier kun je niet van start.

  • Gecertificeerde en gemotiveerde rij-instructeurs

  • Examengarantie en snelle herexamens

  • Hoog slagingspercentage

  • Lessen eenvoudig online bijhouden in PlanGo.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Tegenwoordig is het mogelijk om al vanaf 16 jaar theorie-examen te doen en vanaf 16,5 jaar te starten met autorijlessen voor Rijbewijs B. Vanaf je 17e mag je afrijden. Het is zeker prettig het theoriecertificaat vroeg te behalen, want deze is 1,5 jaar geldig. Groot voordeel met het behalen van je rijbewijs op je 17e is dat je rijervaring opdoet onder begeleiding, zodat je met je 18e verjaardag zelfstandig en veilig aan het verkeer kunt deelnemen met een dosis rijervaring. En daar gaat het natuurlijk om!

Maken jullie gebruik van een leskaart?

Onze huidige ‘leskaart’ heet PlanGo. Met een app is vanaf elk scherm exact te zien wanneer de volgende lessen gepland zijn, wat je leshistorie is, wat je vorderingen zijn en tal van andere handige zaken. Het systeem houdt de lestegoeden bij en mailt een factuur die met iDeal kan worden betaald. Zo besteden we alle tijd aan het lessen en heeft iedereen 24/7 goed zicht.

Is er een rijbewijsgaranatie?

Met zekerheid je rijbewijs halen? Dan is ons rijbewijsgarantiepakket een uitkomst. Voor een vast bedrag weet je dan zo goed als zeker dat je je rijbewijs haalt. Zo stuur jij bij garantiepakket P40 in hooguit 40 rijlessen van 60 minuten en maximaal 4 praktijkexamens naar je rijbewijs. We rekenen hiervoor de vaste P40-prijs van slechts € 2.099,-. Vraag naar de mogelijkheden.

LET OP!

Heb jij je theorie nog niet gehaald? Zorg dan dat jij zo snel mogelijk een examendatum reserveert bij het CBR! Door wijzigingen in de mogelijkheden van het cbr kunnen rijscholen geen capaciteit meer inkopen voor leerlingen.  De leerlingen moeten hun theorie-examen vanaf heden dus zelf reserveren. Regel dit zo snel mogelijk, om vertraging te voorkomen. Klik hier voor een uitleg hoe je dat doet.

Inschrijven

Wil jij starten met lessen bij Hufman?

Rijbewijs B

Prijzen

A

Lespakket A
  • 18 lessen van 60 min.
  • CBR praktijkexamen
€ 1.099

B

Lespakket B
  • 30 lessen van 60 min.
  • CBR praktijkexamen
€ 1.599

GARANTIE

Rijbewijsgarantie
  • Max. 40 lessen van 60 min.
  • Max 4x CBR praktijkexamen
€ 2.099

Inschrijven

Samen op weg naar jouw rijbewijs

Beoordeeld met een 9,8

819 leerlingen raden Hufman aan

Erg leuke lessen gehad van hendrik jan!

Hij was erg geduldig en ik voelde mij erg op mijn gemak!. Hij gaf goed advies en daardoor ook in 1 keer geslaagd!

Daan Van der Vliet
Vandaag in 1x geslaagd!

Vandaag in 1x geslaagd! Lourens Smink heeft ervoor gezorgd dat ik zelfvertrouwen kreeg , bleef altijd super serieus maar had altijd tijd voor een grapje, super blij met jou als instructeur!
Bedankt voor de super leuke en vooral leerzame rijlessen! ??

Anouk Kuijper
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs

met heel veel dank aan Dave Snijders. Van het begin tot het eind wist hij precies wat ik nodig had om te verbeteren en hoe ik verder kon komen. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen!

Sanne Konijn
Omdat ik niet tevreden was over mijn vorige rijschool de overstap naar Hufman gemaakt

Hier ben ik binnen 2 weken klaargestoomd voor mijn examen en heb hem in 1x gehaald, met de geweldige lessen van Machiel de Munnik!!

Romy Cheyda
Dankzij Lourens in een keer mijn rijbewijs gehaald.

Super fijne instructeur. Aanrader voor als je zenuwachtig bent. Zorgt dat je je volledig op je gemak voelt waardoor je leuke lessen hebt. Geen moment met tegenzin de auto in gestapt.

Floor Van de Hoef
In 1 keer geslaagd voor mijn motor examen

en maar 10 lessen nodig gehad! Bedankt voor de goede lessen André.

Micha Sante
Wat een topper is instructeur Lourens Smink!

Beide dochters hebben bij hem op een hele plezierige manier gelest en ook nog voor de 1e keer geslaagd!! Ik raad Hufman en Lourens van harte aan!

Petra Kuipéri
Heb met veel plezier de vele leerzame lessen gevolgd.

Ik kreeg alle aandacht die ik nodig had om vertrouwd mijn praktijkexamen in te gaan. Erg genoten en een fantastische tijd gehad!

Björn van Vugt
Ik ben in één keer geslaagd!

Niels is professioneel en wist mij in korte tijd super veel te leren. Kwaliteit, focus en zeker ook plezier staan voorop. Thanks Hufman! Thanks Niels!

Jason DeGraw
Geslaagd door de leuke en gezellige rijlessen van Ernst Kraak.

Naast het vele lachen, kan hij goed uitleggen en weet hij hoe het wel en niet moet. Hij ziet waar de verbeterpunten liggen en zegt dit dan ook duidelijk. Heel erg bedankt!

Anna Feddema
Hele leuke en goede Rijschool!

Hele leuke en goede Rijschool! Goed voorbereid op het motor examen avb & avd en allebei geslaagd in 1 keer.

Thomas Buitink
Een top rijschool

Een top rijschool , eerlijk en betrouwbaar , kwaliteit en prijs zijn goed. Communicatie perfect.

Monique Marx
Heel examen gericht!

De eerste keer was ik gezakt en dankzij deze cursus van Hufman ben ik bij de 2e keer geslaagd deze cursus was heel fijn en duidelijk uitgelegd. Heel examen gericht !

Josephine Libbenga
Wat bij een andere rijschool niet lukte is bij Hufman wel gelukt.

Andre heel erg bedankt voor de fijne lessen en de goede voorbereiding om het examen dit keer wel te halen. Ik zou iedereen hufman aanraden!

Kiki Simmelink
In 1 keer geslaagd dankzij Ernst Kraak!

Altijd goede en gezellige lessen gehad. Hij ziet goed waar de verbetering punten liggen en hoe daar het best aan gewerkt kan worden. Bedankt Ernst!

Hugo Santvoort
Stuur een mailtje
Bel ons op
Bekijk onze video's