TELEFOON
033 - 453 22 13
MOBIEL
06 - 543 62 630

Je autorijbewijs halen? Stap nu bij ons in!

Er is bijna geen grotere ‘boost’ voor je zelfvertrouwen dan je autorijbewijs halen. Uiteraard leer je veel en is het hard werken, maar we willen vooral dat je leuk lest. Je kunt bij ons kiezen uit bijna 30 instructeurs, rijdend in diverse merken. Neem hier vast een kijkje en maak een keuze. Heb je geen specifieke voorkeur? Dan zorgen wij voor de ideale match. Dat begrijpen wij als geen ander! Mooier kun je niet van start.

Inschrijven autorijlessen

Digitale leskaart
Onze huidige ‘leskaart’ heet PlanGo. Met een app is vanaf elk scherm exact te zien wanneer de volgende lessen gepland zijn, wat je leshistorie is, wat je vorderingen zijn en tal van andere handige zaken. Het systeem houdt de lestegoeden bij en mailt een factuur die met iDeal kan worden betaald. Zo besteden we alle tijd aan het lessen en heeft iedereen 24/7 goed zicht.

Wanneer begin ik?
Tegenwoordig is het mogelijk om al vanaf 16 jaar theorie-examen te doen en vanaf 16,5 jaar te starten met autorijlessen voor Rijbewijs B. Vanaf je 17e mag je afrijden. Het is zeker prettig het theoriecertificaat vroeg te behalen, want deze is 1,5 jaar geldig. Groot voordeel met het behalen van je rijbewijs op je 17e is dat je rijervaring opdoet onder begeleiding, zodat je met je 18e verjaardag zelfstandig en veilig aan het verkeer kunt deelnemen met een dosis rijervaring. En daar gaat het natuurlijk om!

André Hufman
Albert Priem
Andrew Visbeen
Besa Kulinxha
Chris van Leeuwen
Danny van den Berg
Dave Snijders
Dennis Bakkernes
Ernst Kraak
Erwin Koot
Jeroen Koot
Jeroen Hartogsveld
Jeroen Savelkouls
Joery Wonnink
Kamal Adli
Karin Notkamp
Lourens Smink
Machiel de Munnik
Madelon Petiet
Mark Gilhooley
Martijn Floors
Matthijs Blokker
Meinte Alkema
Niels van Noordenburg
Nienke de Leeuwerk
Paul Klomp
Paul van Batenburg
Peter Visee
Reggy Lans
Robert Roest
Tim Reehorst

NIEUW: Rijbewijsgarantiepakket
Met zekerheid je rijbewijs halen? Dan is ons rijbewijsgarantiepakket een uitkomst. Voor een vast bedrag weet je dan zo goed als zeker dat je je rijbewijs haalt. Zo stuur jij bij garantiepakket P40 in hooguit 40 rijlessen van 60 minuten en maximaal 4 praktijkexamens naar je rijbewijs. We rekenen hiervoor de vaste P40-prijs van slechts € 1.999,-.

Heb je na de proefles toch iets meer moeite met het besturen van een auto dan kun je ook kiezen voor garantiepakket P50. Je heb dan de ruimte om 50 uur te lessen en mag maximaal 4 keer afrijden. Voor P50 rekenen we eenmalig € 2.299,-.
* Kies jij voor zo’n garantiepakket? Laat je instructeur dit dan aan het begin van je rijopleiding weten. **garantiepakket is niet mogelijk bij lessen in een automaat auto.

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Rijschool Hufman.

Prijzen autorijbewijs

Lespakket Toelichting Prijs
Lespakket A: 18 lessen & praktijkexamen € 999
Lespakket B: 30 lessen & praktijkexamen € 1549
Spoedcursus: 30 lessen & praktijkexamen € 1649
Rijbewijsgarantie: vanaf € 1999
Theoriecursus: zaterdag of 2 avonden € 120
Praktijkexamen auto: € 249
Theorie-examen: € 50
Losse (proef)les: per lesuur € 50
B-faalangst: € 300
Tussentijdse toets: € 180
Theorie individueel: € 115

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplicht

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Benoemd tot ‘Beste rijschool van Nederland’
Op 1 November 2018 won Autorijschool Hufman de titel 'Beste rijschool van Nederland' tijdens de live-uitzending van RTL. Wij willen iedereen enorm bedanken voor het stemmen!

Een kleine selectie uit onze 1000+ facebook recensies!

Protocol rijlessen in Coronatijd

1. Indien de leerling of instructeur twijfelt over zijn gezondheid wordt de rijles geannuleerd.

2. Na elke rijles wordt de auto gedesinfecteerd door de instructeur/instructrice.

3. Door het verbod met 3 of meer personen in een auto te zitten, niet in één huishouding, rijdt de instructeur/instructrice zelf naar de leerlingen.
(Eventueel wisselen leerling op vast punt, b.v. station is mogelijk.)

4. We zullen opstarten met de leerlingen waarvan de examens geannuleerd zijn. Zodat deze leerlingen z.s.m. hun rijbewijs kunnen halen. En we meer ruimte hebben voor de overige leerlingen.

5. Indien gewenst kunnen leerling en instructeur zelfstandig besluiten om een eenvoudig soort mondkapje te dragen en handschoenen. Leerlingen moeten dan zelf zorg dragen voor deze beschermingsmaterialen als ze die willen dragen.