Hallo,

Leuk dat je je aanmeldt voor onze motorrijlessen! We hebben het op dit moment druk, maar dat maakt ons niet minder enthousiast. We laten binnen twee werkdagen van ons horen. Mocht dat niet lukken wil jij óns dan alsjeblieft nog even bellen? Dat kan op nummer: 033 – 453 22 13.

Intussen kun jij alvast zelf jouw theorie-examen te reserveren. Dat kunnen wij niet meer voor je doen. Doe dat zo snel mogelijk! Eventueel kan je jouw theorie-examen tot vijf keer toe vervroegen als er eerder (overwerk) capaciteit beschikbaar komt bij het CBR.

Hoe maak jij je reservering voor het theorie-examen?

  1. Ga naar www.mijncbr.nl en log in met je DigiD.
  2. Klik op ‘Examen reserveren of wijzigen’.
  3. Kies ‘motor’.
  4. Maak keuze welk theorie-examen het beste bij jou past.
  5. Kies plaats en datum en zoek.
  6. Klik op gewenste datum en betaal per iDeal.

Mocht je nog geen DigiD hebben dan kan je die aanvragen op www.digid.nl

Je hebt nu de reservering voor je theorie-examen alvast binnen. Hoe sneller je de verkeersregels kent, des te veiliger en zekerder ga je straks op weg. Wij gaan er met theorielessen voor zorgen dat jij klaar bent voor jouw theorie-examen, klik hier om je aan te melden.

LET OP!

Nu even geen turbo-theorie!!! Normaal zeggen we dit niet, maar ga NIET in zee met Nu Theorie of met Turbo Theorie. Los van de matige kwaliteit van de theoriecursus is het niet mogelijk om daar je theorie-examen te vervroegen. Brokkenpiloten, noemen we dat. Wij gaan al jaren voor service en kwaliteit. Niet voor niets waren we eind 2018 de beste rijschool van Nederland!

Stuur een mailtje
Bel ons op
Bekijk onze video's